På svenska

Om du önskar att beställa produkter från Kadulle.com webshop, var vänlig och följ instruktionerna nedan:

1. Gör dig bekant med våra produkter på Kadulle.com

Vår uppgift är att erbjuda våra klienter flera olika typer av produkter från kläder och politisk litteratur till matvaror, personlig hygien, städning och idrottsprodukter. Vi expanderar vår uppsättning av produkter kontinuerligt och i takt med hur mycket vi säljer är det möjligt att expandera ännu mer. Att köpa vardagsprodukter från vår webshop innebär mindre pengar till krafter som är fientligt inställda mot vårt folk.

Om du är en återförsäljare eller bara vill att köpa större kvantiteter för personlig användning, så kan du fråga om rabatt.
Alla produkter är tillgängliga till utländska kunder, såvida inte annat uppges. Kadulle.com garanterar dock inte att produkterna fungerar ihop med lokala lagar och regleringar. Kunden är själv ansvarig för att ta reda på ifall produkterna fungerar ihop med ens hemlands lagar.

Vi är tacksamma för allt respons relaterad till kvalitet av våra produkter och service.

2. Tre enkla saker: länk, nummer, storlek

Vi vill göra inköpserfarenheten bland våra utländska kunder så enkelt som möjligt. Du behöver bara tillägga länken av produkten som du beställer, nämna antalet varor och den storlek du vill ha. Om den storlek du vill ha är vid tillfället utsåld, kan mer produkter förvärvas om det behövs.

3. Skicka ett mejl till Kadulle.com

På grund av att vi mottar stora mängder av mejl från våra kunder, använder vi gärna en komplett e-postmall för att göra vår service enklare och snabbare. Rätt rubrik är speciellt viktig för att den underlättar stora mängder av e-poster.

Skicka ett mejl till adressen kauppa[at]kadulle.com

Var vänlig och använd nedanstående form:

Ämne: KADULLE.COM – [DITT LAND]: [ditt förnamn och efternamn] Skriv : NAMN: (ditt förnamn och efternamn)

E-POST: (e-postadress som du är tillgänglig på och vi kan nå dig)
TELEFONNUMMER: (telefonnummer som du är tillgänglig på och vi kan nå dig)
ADRESS: (adressen som din beställning kommer att levereras till)
ZIP-KOD: (din postkod)
STAD: (staden som din beställning kommer att levereras till)
LAND: (landet som din beställning kommer att skickas till)

Tilaan seuraavat tuotteet:

1. Länken till produkt 1, nummer, storlek
2. Länken till produkt 2, nummer, storlek
3. Länken till produkt 3, nummer, storlek

Ifall din beställning innehåller kläder eller andra produkter tillgängliga i olika storlek, välj storlek, antal av produkter och länk till produkterna. Om du vill beställa olika storlekar och antal av samma produkt, markera dessa separat. Om det endast finns en storlek, markera bara antalet av produkten. Tillgängliga storlekar är listade i menyn. Tillgängliga mängder av samma produkt är listade i menyn med en siffra. Priserna anges i euro. Du får en uppskattning av hur mycket priset är i kronor genom att multiplicera summan tio gånger.

Ämne: KADULLE.COM – SVERIGE: Adolf Olson

E-POST: [email protected]
TELEFON: +46 123 456 789
ADRESS: Tyrvägen 88
ZIP-KOD: 123456
STAD: STOCKHOLM
LAND: SVERIGE

Tilaan seuraavat tuotteet:

1. http://kadulle.com/tuote/riimu-hupparitakki/, 1, L
2. http://kadulle.com/tuote/riimu-hupparitakki/, 2, M
3. http://kadulle.com/tuote/bellum-talvipipo/, 1
4. http://kadulle.com/tuote/tarranippu-sionismia-vastaan/, 5

4. Beställningsverifiering, pris och betalning

Efter att vi har fått din order kommer vi att skicka betalningsverifiering till dig. Med betalningsverifieringen får du också prisuträkning (leveranskostnader till utomlands inkluderade). Leveranskostnaden till Sverige är 9,90 euro (cirka 100 kronor).

Betala sedan din faktura till Kadulle.com webshops bankkonto. Skriv din beställningsnummer i meddelandefältet.

Bankinformation:

Receiver name: Pohjoinen Perinne ry
IBAN: FI68 5132 0520 1824 86
BIC (SWIFT): OKOYFIHH

Adressinformation:

Pohjoinen perinne ry
PL 59
01301 Vantaa
Finland

Efter att vi har mottagit verifieringen att pengarna har betalats till vårt bankkonto, kommer vi att skicka din beställning. Leveranstid är ungefär en vecka.

5. Avbeställning och returnering

Som konsument har du rätt att avbeställa din beställning genom att informera oss inom 14 dagar efter att du har mottagit dina varor. Avbeställningen måste skickas till kauppa[at]kadulle.com. Rätten till restitution gäller endast produkter vilka är paketerade i originalpaket. Varorna ska vara oanvända och ordentligt paketerade för restitution.

I en returneringssituation måste du återbära varorna til vår returneringsaddress inom 14 dagar efter returneringsinformering. Du ska kunna bevisa (till exempel med returneringskvittot) att varorna har returnerats under tidsgränsen om det behövs.

Returneringsaddress:

Pohjoinen perinne ry
PL 59
01301 Vanda
Finland

Var vänlig och uppge ditt namn, kontaktinformation och kontonummer för att mottaga dina beställningspengar tillbaka. Pengarna levereras till dig så fort som möjligt. Vi kommer att betala leveranskostnaderna men inte returneringskostnaderna.