Adolf Hitler: Taisteluni I ja II

45,90 

Varastossa

tuotetunnus (SKU) 88 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Kansallissosialismin perusteoksen edellinen painos myytiin loppuun jo muutama vuosi sitten, ja nimikettä on kysytty kaupalta säännöllisesti. Uuden painoksen taittoa on parannettu edelliseen nähden, joten lukukokemus on entistä parempi. Tuore versio sisältää myös Hitlerin kirjoittaman esipuheen, jota ei aiemmassa kirjassa ollut.

Adolf Hitler kirjoitti Taisteluni-kirjan 1920-luvulla kärsiessään vankeustuomiota poliittisen aktivisminsa vuoksi. Julkaisustaan lähtien teos on ollut myyntimenestys lukemattomissa eri maissa – ei vain valkoisessa lännessä.

Kaksiosaisen kirjan ensimmäinen osa käsittelee Hitlerin henkilökohtaista kasvua hiljaisesta yhteiskunnallisesta tarkkailijasta aktiiviseksi poliittiseksi kamppailijaksi. Toinen osa puolestaan keskittyy tarkemmin ideologisiin ja strategisiin kysymyksiin.

Riimuradio on julkaissut teoksen ensimmäisestä osasta myös suomenkielisen äänikirjan, jonka voi kuunnella kokonaisuudessan täällä: https://www.youtube.com/channel/UClJiXhXL5WlF_6OKD0vbIsQ

Taisteluni on monessa mielessä futuristinen teos – se ottaa kantaa ongelmiin, joista kärsimme nyt 100 vuotta myöhemmin! Kirjassa Hitler kuvaa kansallissosialismin roolia ainoana vahvana vastavoimana finanssieliitin, sionistien, kulttuurimarxistien ja kommunistien kaappaamalle Euroopalle.